Trykk Ctrl/Cmd-tasten og + eller - for å forstørre eller forminske nettsiden.
AAA   
 

Om oss

Vi er en liten familie på 4 stk, mamma Mette, pappa Aleksander, Maia på 4 år og Oliver på 9 år. Vi tok over barndomsgården til Aleksander i 2012 og startet med kombinert produksjon av gris, det vil si at vi hadde 40 purker som på rotasjon griset 2 ganger i året. Vi fôret fram alle grisene selv og leverte til Nortura for slakting.
I 2014 bestemte vi oss for å legge ned driften da det ble for mye arbeid i forhold til hva vi satt igjen med. Men gården sto der, og den måtte jo brukes til noe!

Vi har alltid hatt stor interesse og lidenskap for god mat og matproduksjon. Å slakte gris til egen mat har blitt gjort på Opdal Nordre i generasjoner, og det er ingen tvil om at hjemmeslaktet kjøtt har en annen kvalitet enn det man får kjøpt i butikken. Så da dukket ideen opp om at andre også burde få tilgang til denne fantastiske råvaren vi var privilegert med å ha i eget hus, og gårdsslakteriet var et faktum.
Det har vært en utrolig lang prosess for å komme dit vi er i dag, men nå har vi klart det! 🙂

Slakting vil skje 2 ganger i året, en runde på forsommeren med tema grillmat, og en runde før jul for julematen. Nå ligger vi dessverre litt etter skjema for første slakterunde, men vi satser på en fin høst med mange gode anledninger for å fyre opp grillen! 🙂

Under fanen bestilling kan du se produktene du kan velge mellom og sende inn bestilling til oss!

Vel bekomme! 🙂